De verhalen

Wie kunnen jou beter de mogelijkheden van onze kleine zaal in Antwerpen tonen dan de mensen die je in het huren voorgingen? Lees de verhalen van de feesten, de vergaderingen, de workshops en al die andere activiteiten waarvoor The Floor geschikt zijn.

Team Motionmill viert veganistische bedrijfsbarbecue in The Floor

Altijd leuk, wanneer een bedrijf uit de buurt op bezoek komt! Het team van communicatiebedrijf Motionmill vierde een barbecue in onze tuin. En die was volledig veganistisch! Dat zien we graag (en die kippen die in de tuin van The Floor rondscharrelen ook!).

 

Lees meer >

Visual Harvesting: een creatieve workshop in The Floor

De workshops van Visual Harvesting worden met regelmaat in The Floor gehouden. Supertof, vinden wij, want Visual Harvesting is net zo eigenzinnig als The Floor. Zoek je ook een locatie voor workshops in Antwerpen? Bekijk dan het verhaal van Visual Harvesting.

 

Lees meer >

Een feest met een culinaire twist

Bedrijfsfeest vieren in een kleine zaal in Antwerpen? Je zal niet de eerste zijn die dat bij The Floor doet. Sterker nog: zelfs wij hebben het al gedaan! Voor de officiële opening van The Floor gaven wij een feest met een culinaire en artistieke twist.

 

Lees meer >

Heb je een specifieke vraag?

BEKIJK DE VEELGESTELDE VRAGEN

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.