Let op! Vanwege de huidige problematiek rond het coronavirus vragen wij je om onze zaal niet te reserveren voor de periode waarin de beperkende maatregelen gelden die de overheid heeft opgelegd. De zaal staat weer tot je beschikking wanneer de beperkingen zijn opgeheven. Zorg goed voor elkaar.

The Floor

Reserveer The Floor direct

Laden...

Een betaalbare zaal in Antwerpen

The Floor is een zeer betaalbare zaal in Antwerpen. Onze prijzen zijn transparant: ze zijn inclusief btw en inclusief reservatiekosten. De enige bijkomende kosten zijn schoonmaakkosten. Want de volgende gast bij The Floor verdient ook een propere zaal. Wel zo eerlijk, toch?

1/2 DAG
€ 150

9u-13u en 14u-18u

WEEKDAG
€ 200

9u – …

WEEKENDDAG
€ 350

9u – …

Opkuis verplicht: 50 euro – Betaling voor aanvang – Prijzen inclusief 21% BTW

Vragen? Stel ze!

Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden. Je mag ieder idee met ons bespreken. The Floor is er voor jou, dus we proberen altijd aan je wensen tegemoet te komen.

 

Neem contact met ons op >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Zaal huren in Antwerpen? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer. Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 150. Maximum capaciteit 49 mensen.