Reserveer The Floor direct

Laden...

Een betaalbare zaal in Antwerpen

The Floor is een zeer betaalbare zaal in Antwerpen. Onze prijzen zijn transparant: ze zijn inclusief btw en inclusief reservatiekosten. De enige bijkomende kosten zijn schoonmaakkosten. Want de volgende gast bij The Floor verdient ook een propere zaal. Wel zo eerlijk, toch?

WEEKDAG

  • 09.00 – 18.00 uur: € 225
  • 09.00 – 00.00 uur: € 375

WEEKENDDAG

  • 09.00 – 00.00 uur: € 375

 

Voor alle reservaties (zowel week als weekend) gelden verplichte bijkomende schoonmaakkosten van € 75. Zo garanderen wij dat jij (en de personen na jou) de zaal altijd proper aantreffen.

Boekingen voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn pas definitief na het betalen van een voorschot.
Het voorschot bedraagt 150 euro. U ontvangt de sleutel na betaling van het saldo.

Annuleringsvoorwaarden voor Thefloor.be:

  1. Annulering tijdens de week: Annuleringen zijn altijd mogelijk tijdens de week en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht.
  2. Annulering tijdens het weekend: Voor annuleringen tijdens het weekend, wordt er een voorschot in rekening gebracht.
  3. Terugbetaling voorschot: Indien je minstens één maand op voorhand annuleert, betalen we het voorschot snel en zonder problemen terug.
  4. Annulering minder dan een maand voor de geplande datum: Indien je minder dan een maand voor de geplande datum annuleert, kan het moeilijk zijn om de locatie verder te verhuren. In dat geval verlies je het voorschot maar worden er geen verdere kosten in rekening gebracht.

Betaling voor aanvang – Prijzen onder voorbehoud energietoeslag

Vragen? Stel ze!

Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden. Je mag ieder idee met ons bespreken. The Floor is er voor jou, dus we proberen altijd aan je wensen tegemoet te komen. Vind je antwoord op onze pagina Veelgestelde Vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op.

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Zaal huren in Antwerpen? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer. Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 225. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.