Paellapan en brander te huur

Wil je een paellapan huren in Antwerpen? Dat kan wanneer je The Floor in Berchem huurt voor een voormiddag, namiddag of hele dag.

 

Paella… dat betekent eten voor een hele groep! Dus nodig je vrienden en familie uit en kom in Spaanse sferen bij The Floor.

 

Reserveer een paellapan >

Paellapan huren? Sí, señores y señoritas!

Paella is een oorspronkelijk Valenciaans en tegenwoordig typisch Spaans gerecht en bevat, afhankelijk van de regio, als hoofdingrediënten: rijst, zeevruchten als vis en schaaldieren, stukjes kip, konijn, tomatenbasis , garrofónes (speciaal soort witte bonen uit Valencia), snijbonen en saffraan. Belangrijk onderdeel van de bereiding is dat de rijst gekookt wordt in de bouillon van de vis- en schaaldieren of kip en konijn.

 

Maar jij mag natuurlijk ook helemaal je eigen twist geven aan dit gerecht. Wanneer jij onze paellapan huurt, beslis jij! Er zijn meerdere supermarkten in de buurt (Albert HeijnDelhaizeAldi en Lidl), dus keuze genoeg!

Reserveer nu de paellapan

Wil je er zeker van zijn dat de paellapan op de dag van jouw keuze beschikbaar is? Reserveer hem dan nu. Dat doe je snel en makkelijk in ons online boekingssysteem wanneer je de zaal boekt.

 

Reserveer de paellapan >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.