Bij The Floor verhuren we twee ruimtes, De Zaal en Het Bureau.

De Zaal is onze ruimte met tuin. Ze is ideaal voor workshopsbarbecuesmeetingsfeestjestentoonstellingenbrainstorms en meer. Let er wel op dat The Floor een kleine zaal is. We raden aan om de zaal niet met meer dan 49 mensen te gebruiken. Omdat de zaal in een woonwijk ligt, waarderen we het als je het geluidsniveau van muziek acceptabel houdt en zeker na 22:00 uur zachter zet.

Het Bureau is een kantoorruimte op dezelfde locatie. Het Bureau bestaat uit een aparte inkom, kantoorruimte, afgescheiden vergaderruimte, en keuken. Ze is ideaal voor workshopspresentatiesmeetings, brainstorms en meer

Je zal enkele dagen voor je reserveringsdatum een e-mail van ons krijgen met een verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken op onze bankrekening.

 

Lukt het je niet om via overschrijving te betalen? Dan kan je contant betalen bij het afhalen van de sleutel (waarover je meer leest elders in deze lijst met veelgestelde vragen).

Je kan online de beschikbaarheid van onze ruimtes nnakijken op de pagina Prijzen & beschikbaarheid. Op die pagina zie je per maand in één oogopslag op welke data Het Bureau en De Zaal nog te reserveren zijn.

 

Wil je vervolgens een boeking maken? Dat doe je online op de pagina Reserveren. Ook via die pagina kan je de beschikbaarheid controleren, al zal je daar eerst een datum moeten invoeren voordat je de beschikbaarheid te zien krijgt.

Er zijn 36 stoelen en 8 inklapbare tafels van 82cm x 122 cm (plus enkele kleinere tafeltjes) in De Zaal. Daarnaast zijn er in het salongedeelte ook nog enkele comfortabele zetels aanwezig. Tot slot vind je in de tuin een picknicktafel met banken. Deze is geschikt voor ongeveer 10 personen.

Bekijk hier de plattegrond van De Zaal >

 

De Zaal bestaat uit een tuin en drie binnenruimtes: de zaal, het salon en de keuken. De zaal en de keuken staan in open verbinding met elkaar, maar het salon is met deuren af te scheiden van de andere ruimtes. Naast de inkomhal is er een toilet.

Bekijk hier de plattegrond van De Zaal >

Met hoeveel personen je De Zaal kan gebruiken, hangt af van het soort evenement dat je wilt houden:

  • Moeten alle aanwezigen kunnen zitten? Er zijn 36 stoelen en 9 verplaatsbare tafels aanwezig.
  • Is het niet noodzakelijk dat iedereen kan zitten? Dan raden we aan om de zaal met niet meer dan 49 personen te gebruiken.

Natuurlijk, je bent van harte welkom! Je kan onze ruimtes tijdens werkuren en (uiteraard) wanneer ze op dat moment niet verhuurd zijn.

 

Je kan zien of De Zaal en Het Bureau verhuurd zijn op de pagina Prijzen & beschikbaarheid. Daar zie je per maand in één oogopslag op welke dagen de ruimtes niet geboekt zijn.

 

Mail of bel ons om de datum en het tijdstip van je bezichtiging door te geven, dan weet je zeker dat we er zijn om je rond te leiden.

  • Heb je een ruimte bij The Floor geboekt op een werkdag (of een dagdeel van een werkdag), dan kan je de dag ervoor de sleutel komen halen, zodat je jezelf binnen kan laten. Mocht het je niet lukken om de dag ervoor langs te komen om de sleutel op te halen, dan is er op een werkdag tussen 9:00 en 17:00 altijd wel een medewerker van The Floor aanwezig om je binnen te laten.
  • Heb je bij The Floor geboekt voor het weekend of een feestdag, dan kan je de vrijdag ervoor de sleutel komen halen, zodat je jezelf in het weekend binnen kan laten.
  • De sleutel wordt meegegeven na betaling.

Je hoeft in principe geen borg te betalen als je De Zaal huurt op maandag tot en met donderdag. De enige kosten die je hebt, zijn dan de huurkosten,
Voor boekingen op vrijdag, zaterdag en zondag, grotere feesten en party’s met jongeren wordt een borg gevraagd. Bekijk onze prijzen voor meer details.

Nee, The Floor beschikt niet over een parking. Parkeren kan je (tegen betaling) in de omliggende straten. Informatie over de parkeertarieven vind je op deze pagina van de Stad Antwerpen.

The Floor ligt op 400 meter van afrit 4 (Berchem) op de ring van Antwerpen.

 

The Floor is snel bereikbaar vanuit vele plekken in België en Nederland:

Brussel

Mechelen

Gent

Brugge

Hasselt

Roosendaal

45 km | 50 minuten

23 km | 20 minuten

60 km | 50 minuten

90 km | 80 minuten

75 km | 55 minuten

60 km | 40 minuten

Ja, je mag zelf koken! De Zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken waar je zelf eten mag bereiden. Er is een koelkast, oven, vaatwasser en koelkast, en er zijn potten, pannen, borden, bestek, enzovoort.

 

Je mag bovendien gebruik maken van de paellapan of de barbecue als je deze erbij boekt.

The Floor voorziet niet in catering. Dranken en eetwaren dienen meegebracht te worden door de huurder. Er is wel altijd water beschikbaar in zowel Het Bureau als De Zaal, en we voorzien een koffieapparaat en Nespresso-toestel.

Nieuw: huurders kunnen nu kiezen voor een extra koffie & thee set – 250g gemalen koffie / 24 koffiecups / assortiment thee & koekjes: € 50

Ja, dat mag! The Floor heeft zelf geen cateringservice, dus als je eten wilt laten bezorgen bij de zaal, mag je zelf kiezen bij welke cateraar je dit bestelt.

Is je cateraar van plan om ter plekke te koken? De Zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken waar de cateraar eten mag bereiden. Er is een koelkast, oven, vaatwasser en koelkast, en er zijn potten, pannen, borden, bestek, enzovoort. Eventueel speciaal gerief mag je cateraar zelf meebrengen. Je cateraar mag bovendien gebruik maken van de paellapan of de barbecue als je deze erbij boekt.

Let wel op dat onze kantoorruimte, Het Bureau, enkel beschikt over een kleinere keuken die geschikt is om iets op te warmen.

Ja, er is een beamer in zowel Het Bureau als in De Zaal. Er zijn in De Zaal meerdere witte muren die perfect zijn om op te projecteren.

Voor het voorzien van een uitgebreide videoinstallatie verwijzen we je graag door naar Slash9, een audio & video bedrijf met 10 jaar ervaring.

De Zaal ligt in een woonwijk, dus houd het geluidsniveau binnen acceptabele grenzen. Speel geen muziek in de tuin, zo hou je het prettig voor de buren. Zeker ‘s avonds en ‘s nachts is het voor de buren fijn wanneer ze geen overlast ervaren van jouw geluid. Dat geldt dus ook voor luide stemmen en ander geluid dat de rust van omwonenden kan verstoren.

Als je binnen muziek speelt, sluit dan de ramen van De Zaal, om rekening te houden met de omwonenden.

Voor het voorzien van een uitgebreide geluidsinstallatie verwijzen we je graag door naar Slash9, een audio & video bedrijf met 10 jaar ervaring.

Een beamer is inbegrepen. Voor de opzetting van een uitgebreide video- of geluidsinstallatie verwijzen we je graag door naar Slash9, een audio & video bedrijf met 10 jaar ervaring.

Je ontdekt alles over de mogelijkheden op hun website.

De Zaal is regelmatig verhuurd. Het is verplicht om dezelfde dag of avond alles te verwijderen en op te ruimen. We zijn niet verantwoordelijk voor achtergelaten materiaal.

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Of op zoek naar een kantoorruimte? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben ruimtes te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Onze betaalbare kantoorruimte in Antwerpen is te huur vanaf € 150.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.