Een fotograaf voor jouw evenement

Wil je dat er tijdens jouw evenement in The Floor foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf? Dan doen wij graag een aanbeveling. Rafaël Balrak is een lokale fotograaf die al voor menig evenement in The Floor de fotografie heeft verzorgd.

 

Wil je een bewijs van zijn talent? Bijna alle foto’s op de site van The Floor zijn van zijn hand! Voor meer bijzondere projecten van Raf bezoek je zijn website: rafaelbalrak-photography.com.

 

Boek fotograaf Raf per mail of telefoon >

Waarom een fotograaf inhuren?

Er zijn 3 redenen om voor jouw evenement in The Floor een fotograaf in te huren:

  1. Een professionele fotograaf maakt onder alle omstandigheden haarscherpe foto’s, dus ook bij slecht licht. Een amateurfotograaf zal met zijn GSM nooit de kwaliteit benaderen van een beroepsfotograaf.
  2. Foto’s van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat het evenement nog lang blijft naleven. Hoe leuk is het als de aanwezigen zelfs jaren later nog kunnen terugkijken op een geslaagde feestdag, workshop, brainstorm of barbecue?
  3. De aanwezigheid van een professionele fotograaf toont dat je de aanwezigen waardeert. Het geeft de aanwezigen het gevoel belangrijk te zijn, en is dat niet een gevoel dat we allemaal graag hebben?

 

Overigens is het ook geen probleem als je een andere fotograaf dan Raf Balrak wilt laten komen. Wanneer jij de zaal huurt beslis jij wat er gebeurt!

Wil je fotograaf Raf reserveren?

Neem contact op per e-mail of telefoon. Vertel ons de datum van jouw evenement in The Floor. Laat ons ook weten op welke uren je de fotograaf nodig hebt en om wat voor soort evenement het gaat: een feest, een workshop, een meeting, iets anders.

 

Reserveer de fotograaf >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Zaal huren in Antwerpen? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer. Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 225. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.