Cateringmogelijkheden voor onze ruimtes

Wanneer je The Floor huurt, heb je alle vrijheid om te kiezen welke cateraar je laat komen. Omdat onze zaal zelf geen catering verzorgt, bevelen we jou enkele cateraars uit Antwerpen aan met wie wij goede ervaring hebben:

 

 

Wil je liever een ander cateringbedrijf laten komen voor jouw evenement in The Floor? Geen probleem.

 

Boek een ruimte >

Van eenvoudig tot extravagant

Omdat jij zelf een cateringbedrijf kan kiezen, wordt jouw evenement precies zoals jij wilt: eenvoudig, extravagant of iets er tussenin! Omdat The Floor over een uitgeruste keuken beschikt, is het voor cateraars erg makkelijk om eten te presenteren tijdens jouw evenement. De keuze is aan jou.

PS Kook je liever zelf voorafgaand aan of tijdens jouw evenement? Ook dat mag natuurlijk! Er zijn meerdere supermarkten in de buurt (Albert HeijnDelhaizeAldi en Lidl).

Gebruik de barbecue

Heb je de zomer in je bol? Dan is het tijd om te barbecueën! In de tuin van The Floor staat een barbecue, die jij kan huren.

Wil je liever niet zelf barbecueën? Sommige cateraars doen het graag voor je. Op die manier hoeven jij en de andere aanwezigen alleen maar te smullen en te genieten. Smakelijk!

PS We hebben ook een grote paellapan te huur.

 

Lees meer over de barbecuemogelijkheden >

Vragen? Stel ze!

Heb je vragen omtrent de cateringmogelijkheden? Of wil je iets anders weten? Wij geven altijd graag antwoord.

 

Neem contact op >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.