Visual Harvesting: een creatieve workshop in The Floor

Ken je Visual Harvesting? Deze toffe en leerzame workshops leren je om meetings inzichtelijk te maken met… tekeningen! Het is een briljant idee, want alles wat je ziet onthoud en verwerk je beter dan wanneer je het alleen hoort. Zoals oprichtster Martine Vanremoortele het uitlegt: ‘Met Visual Harvesting visualiseer je de hoofdzaken van een bespreking.’

 

Op meerdere vrijdagen in het jaar organiseert Visual Harvesting hun Visual Fridays. Dit zijn middagen waarin je leert om visueel te werken. Waar deze Visual Fridays plaatsvinden? In The Floor natuurlijk!

 

We danken Martine Vanremoortele voor het maken van de foto’s.

Een team van coaches

Visual Harvesting heeft een heel team van visuele coaches. Naast Martine Vanremoortele worden de Visual Fridays afwisselend begeleid door Axelle Vanquaillie, Iris Maertens en Kristof Braekeleire. Deze gedreven coaches hebben verschillende achtergronden, maar ook één grote overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk kampioenen in visueel communiceren.

 

Op de foto rechts zie je Axelle en Iris in actie.

Meerdere thema’s

Iedere Visual Friday draait rond een ander thema, zodat deelnemers die vaker komen iedere keer nieuwe vaardigheden leren. Dit zijn enkele sprekende voorbeelden van de thema’s:

  • Boost je tekenvaardigheden en breid je beeldenbank uit
  • Master your whiteboard
  • Luisteren om tot de essentie te komen
  • Tekenen met de iPad
  • Visuele werkvormen

Locatie voor workshops in Antwerpen

De zaal The Floor is de perfecte locatie in Antwerpen voor workshops. Dat bewijst Visual Harvesting keer op keer. Niet alleen beschikt de zaal over een ruime zaal waarin men enthousiast kan breinbruisen, maar ook zijn er een keuken, een tuin en een salon. De voorzieningen van The Floor zorgen voor gemak en comfort tijdens workshops.

De programma’s

Wil je weten welke workshops het team van Visual Harvesting op het programma heeft staan? Bezoek dan hun website: www.visualharvesting.com. Naast de thema’s vind je er info over de prijzen, data en de begeleiders.

Zoek je ook een locatie voor workshops in Antwerpen?

Doe zoals Visual Harvesting en huur The Floor voor een dagdeel, dag of meerdere dagen. Onze locatie omvat een zaal met alle visuele hulpmiddelen, zoals een beamer en flipchart. En natuurlijk is er gratis wifi.

 

Neem contact met ons op >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.