Team Motionmill viert bedrijfsbarbecue in The Floor

Soms is het tijd voor werken, soms is het tijd voor ontspannen. En deze keer was het tijd voor dat laatste. Onze buren van Motionmill kwamen met hun team een middagje barbecueën in de tuin van The Floor. Tja, daar is The Floor perfect voor! In onze keuken kon Motionmill het eten voorbereiden, waarna grillmeester Mark (één van de eigenaren van Motionmill) het eten vakkundig bereidde.

Slimme koppen, slimme barbecue

Motionmill is hét adres in Antwerpen om websites te laten maken, online marketingcampagnes te laten opzetten, huisstijlen te laten ontwerpen, teksten te laten schrijven, en al het andere wat je mag verwachten van een 360°-communicatiebureau. Ze hebben ook de website van The Floor gemaakt! Zulke slimme koppen hebben natuurlijk een slimme barbecue. Daarom was de barbecue helemaal veganistisch. Beter voor de planeet én superlekker!

 

Ja, alles op de foto’s is veganistisch! Zou je niet zeggen, toch?

Alle voorzieningen voor een barbecue? Yep!

Wanneer je een barbecue organiseert, is het fijn als de locatie alle nodige voorzieningen heeft. Natuurlijk heeft The Floor dat alles!

 • Een ruime, groene tuin met tafels en stoelen.
 • Een barbecue! (Vrij belangrijk als je wilt barbecueën.)
 • Een complete keuken waar eten voorbereid kan worden.
 • Een overkapping in de tuin. (Want mócht het regenen, dan is het fijn als het feest gewoon kan doorgaan.)
 • Supermarkten op wandelafstand. (Er zijn er drie in de buurt van The Floor: Albert Heijn, Lidl en Aldi.)
 • Bakkers en slagers in de buurt.

 

Soms heb je een beetje hulp nodig tijdens een culinair evenement. Gelukkig kennen wij enkele goede cateringbedrijven die met plezier leveren bij The Floor:

Een zaal met een groen hart

The Floor heeft een groen hart, letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk is onze tuin een groene oase in de stad, zoveel is duidelijk. Maar ook spreekwoordelijk hebben wij een groen hart. Bij het samenstellen van het interieur en de tuin van The Floor hebben we veel aandacht besteed aan recycling en upcycling. Spullen die andere mensen hebben afgedankt hebben wij een respectabel nieuw leven gegeven.

 

In de tuin hebben we groente- en fruitbedden aangelegd. Ook scharrelen er enkele kippen rond in een afgezette hoek. Natuurlijk werd dat alles door de mensen van Motionmill bewonderd!

 

Niet vreemd overigens. Want zeg nu zelf, wie kan een lekker sappig rood aardbeitje weerstaan wanneer je het vers van de plant kunt plukken?

Het feestmaal is geserveerd

En wanneer het feestmaal eenmaal op tafel staat, is het slechts nog een kwestie van eten, babbelen en genieten. Wat de mensen van Motionmill vonden van de middag? We vroegen het achteraf aan hen.

 

 • Hannelore: ‘Het was heerlijk. De locatie is fijn. Je zou niet zeggen dat je midden in de stad zit. En de kippen zijn tof. Ik hou van kippen.’
 • Raf: ‘Lekker ontspannen. Dit is weer eens wat anders dan achter de computer zitten en websites maken!’
 • Jan: ‘Ik hoop dat we hier nog vaker een barbecue met het team gaan houden.’
 • Vincent: ‘Jullie gaan ook foto’s op je site zetten? Dan laat ik de foto’s het werk doen. Ik kan er weinig aan toevoegen, denk ik.’
 • Jennifer: ‘Alle bedrijven zouden af en toe zo samen moeten zijn. En ja, waarom dan niet bij The Floor? Deze locatie is ideaal!’

 

Een groot woord van dank aan Motionmill voor deze positieve woorden!

Zoek je ook een locatie voor een barbecue in Antwerpen?

Stuur ons een mail, bel ons, of reserveer The Floor direct online!

 

Reserveer The Floor >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.