Een feest met een culinaire twist

Bij The Floor houden we wel van een feestje. Het zal je dan ook niet verrassen dat we voor de officiële opening van de zaal flink uitpakten. Onze zaal in Antwerpen werd een feestzaal met een culinair en artistiek tintje. Met enkele zakenrelaties en collega’s maakten we er een uniek evenement van waar men nu nog over spreekt.

Pasta van Pastificio marie

Wat is een feest zonder lekker eten? De pastafanaten van Pastificio marie zorgden ervoor! Dit bijzondere restaurant uit Antwerpen zit bij ons om de hoek. Maar deze keer kwamen zij naar ons toe. En dat smaakte!

 

Pastificio marie maakt huisgemaakte, biologische pasta’s en sauzen. Ze werken bij voorkeur met streekproducten die altijd dagvers zijn.

 

Het was bijzonder leuk om de mannen van Pastificio marie een keer bij ons in de zaal aan het werk te zien!

Hemelse wijnen van Bottleneck.be

Ook een glas wijn smaakt ons wel. De online wijnhandelaars van Bottleneck.be lieten zien dat ze wel degelijk mensen van vlees en bloed zijn en niet slechts een webshop. Dat kunnen we waarderen, want een feest zonder wijn is een doodse bedoening.

 

Wat wij zo tof vinden aan Bottleneck, is dat ze zich helemaal inzetten voor artisanale wijnen. Bovendien hebben ze veel wijnen in het aanbod uit gebieden die wij, Belgen, niet zo snel met wijn associëren. Ze hebben bijvoorbeeld veel wijnen uit Midden- en Oost-Europa.

 

Tijdens het feest schonken de mensen van Bottleneck niet alleen wijn, maar ze gaven er ook uitleg over. Zo leerden we ook nog iets bij!

De man van Motionmill

Dirk Verbeeck van het internetbureau Motionmill praat met geïnteresseerde toehoorders over de nieuwste ontwikkelingen op online gebied. Daar weet hij alles van. Als expert in webdesign in Antwerpen oreert Dirk graag over de digitale wereld. En daar kan je als toehorende ondernemer alleen maar je voordeel mee doen!

Sieraden die het oog strelen

Dit is wel heel erg mooi: de sieraden van Anne-Sophie De Campos Resend’s.

Wat is unieker: haar sieraden of haar naam? Anne-Sophie dankt haar poëtische naam aan haar Portugees-Duits-Belgische afkomst. Waar ze haar kunstzinnigheid aan dankt? Dat weet ze zelf ook niet. Wat echter vaststaat, is het feit dat haar werk oogstrelend is.

De foto’s van Rafaël Balrak

Zie je de fotografie op de achtergrond? Dat is de creatie van Rafaël Balrak, de Antwerpse fotograaf. Voor de muren van The Floor stelde hij een serie van zijn beste werk ter beschikking tijdens het openingsfeest.

 

In zijn werk benadert Rafaël Balrak alledaagse scènes vanuit een bijzondere hoek. Zo brengt hij opvallende inzichten in alledaagse taferelen.

 

Overigens heeft Rafaël ook de fotografie voor de hele website van The Floor verzorgd. We voelen ons vereerd om onze zaal in Antwerpen gefotografeerd te hebben door de lens van een kunstenaar.

Oase van rust in de drukke stad

De aanwezigen waren zeer gecharmeerd van onze tuin. En terecht! Wij zijn er trots op dat The Floor zo’n fijn buitengedeelte heeft. Niet veel zalen in Antwerpen hebben een tuin, dat staat vast.

 

De tuin is een oase van rust midden in het drukke Antwerpen. Je kan de tuin gebruiken voor een feestje (zoals wij dat deden), maar ook voor een heerlijke barbecue met je collega’s, vrienden of teamgenoten. We hebben zelfs al gezien dat bedrijven er in de zomer vergaderen in de buitenlucht!

Een vrolijke avond

En terwijl de avond vorderde, werden de aanwezigen vrolijker en vrolijker. Hoe dat kwam? Misschien door het lekkere eten. Mogelijk door de verrukkelijke wijn. Wie weet door de interessante kunstwerkjes die overal te zien worden. Maar waarschijnlijk door een combinatie van alle factoren.

 

Het was een zeer geslaagde avond die we graag nog eens overdoen. Binnenkort nog maar eens een feestje?

Zoek je ook een feestzaal in Antwerpen?

Neem eens contact met ons op. Wil je een feestzaal huren in Antwerpen, dan helpen wij je. Onze zaal is van alle gemakken voorzien: een salon, een tuin, een keuken en toiletten.

 

Neem contact met ons op >

 

GROTESTEENWEG 91 – 2600 ANTWERPEN

Logo zaal The Floor Antwerpen

Een zaal huren in Antwerpen voor een gelegenheid? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben een ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.

Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 300. Maximum capaciteit 49 mensen.

Heb je een specifieke vraag? De kans is groot dat ze beantwoord wordt op onze pagina met veelgestelde vragen.